Lämmna gärna en liten komentar innan ni går ;)

torsdag 26 juni 2008

Skolavslutning =)

Har äntligen slutat nian... Först var vi i kyrkan sen var det en avslutningsmiddag som var ganska rolig när alla klasser hade olika saker om det som har hänt i skolan och så. Några i våran klass skrev rim om alla i klassen som lästes upp... Mitt rim var:

"Sara är bilnörden i klassen
och faller ofta för den äldre kilklassen
Brehmer har hon blivit kallad av oss
och i 7an vart det några bloss"

På kvällen var alla nior från junkis, ängaryd och löfstaskolan på statt, det var MASSA kul.
Efter sommaren börjar jag på media i Linköping tillsammans med Clara... ;D
Kommer sakna junkis och alla vännerna <3



Bilderna är tagna av Mamma =P

tisdag 24 juni 2008

Klassensdag =) <3

Vi hade klassensdag på en ö i sjön sommen där vi grillade, badade och körde massor av lekar. Det ända som inte var så jättebra var att jag slog i min stackars lilltå så det blödde massor och att jag tappade mobilen i sjön. Den var sönder men minneskortet och kontantkortet höll i alla fall och de var ju det viktigaste =).
Det som faktiskt var sista dagen med klassen vart JÄTTEMYSIG. <3



söndag 15 juni 2008

Älsklingens studet <3<3

Älsklingen har tagit studenten =).
Först var jag och mötte honom när dom sprang ut sen när dom hate åkt runt i sitt "vrål åk" (en kapad husvagn) så åkte vi och åt hos hans mormor. På kvällen vardet sedan studentfest i Tuna bygdegård. Det vart en lyckad och rolig dag =P.






lördag 14 juni 2008

Jippofoto ! =D


Alla nior hade jippofoto nu innan vi slutade,då klär man ut sigoch tar bilder med klassen, ungefär som skolfoto fast utklädda här kommer lite bilder =P.
Om det är någon som vill ha bilder är det bara att säga till så skcikar jag på msn, har tagit på de flesta ;D



tisdag 3 juni 2008

Äntligen racingseasong !!!!


Nu har ju Racen börjat sätta igång också så det är lite därför jag inte varit så social här på bloggen... Har hunnit vara på 3 race i år och jobbat på 2av dom... Jättekul att träffa allt folk igen =). Här kommer lite bilder...

Andreas morbror på SSK-premiären.

Ferrari Challenge körde när det var STCC i Mantorp.

När SSK arangerade Sportvagnsmeeting så kom det många formelbilar men också många gamla saker t.ex. gamla tvåtackts saabar och några riktigt fina lotusar.

Massa saker som har hänt...

Oj... nu är det mycket att uppdatera och många bilder som ska läggas in så jag får väl börja med valborgshelgen då var jaghos andreas, innan var vi på speedway och sen på valborgsmässoafton var vi hos några kompisar till andreas familj och kollade på en jättefin eld och massor av raketer. På helgen åkte jag, Henriks flickvän Jessica, Henrik och Andreas till nått ställe i dalarna som har gått i arv i deras familj jättelänge, där var det jättefint och vi fiskade på en brygga där. Det enda problemet när vi fiskade var att fiskarna inte ville nappa förutom på ett ställe och där var det massa saker som flötet fastnade i istället.. Men det varbara för bröderna att våga känna på vattnet och försöka lösa problemet =P.