Lämmna gärna en liten komentar innan ni går ;)

söndag 20 januari 2008

Vill ha xD

Jag kolla runt lite bland bloggar och kom in på husmusens blogg där hadde hon massor av snygga tips och grejer hon hade också en länk till dessa fina kuddarna som man hittar hos Anne kyrrö quinn snyggt värre ;)


Bilden är hämtad från nätet

onsdag 16 januari 2008

Clara ungen <3

Idag snacka jag med denna sötsaken för första gången på länge och har fått reda på att vi ska söka till samma gymnasium =). Snacka om att vi vart glada när vi slapp att vara ensamma från junkis till den linjen =D. Det blir media i lkpg =).



söndag 13 januari 2008

CS3 <3<3

Nu har jag äntligen samma photoshop både hos mamma och pappa... Mamma hade innan 7.0 eller vad den nu heter medans jag hade CS2 men nu har jag CS3 både här och hos mamma, tyvärr på svenska för mamma vägrade ha något annat men jag som lärde mig från början i på engelska vill juh igentligen ha det... Det fanns mycket roligt men jag måste uppdatera raw-programmet till 4.1 så de blir nästa sak att göra =P.

tisdag 8 januari 2008

NYÅR



Nyårsafton var en kul dag, de började med att vi åkte o köpte raketer sen innan vi gjorde iordning oss för att ge oss iväg så testade Andreas o hans bror gamla kläder =P sött värre med nätlinne på Andreas =P .



Sen när vi gjort iordning oss gick ja Andreas, Jessica Henrik o andreas föräldrar till deras grannar däråt vi o hade massa kul vi spelade fia med hutt, ja vart ut knuffad hela tiden... =P




GOTT NYTT ÅR !

lördag 5 januari 2008

Stockholm


Nu kommer lite bilder från sthlm.. Inte så jätte bra bilder men ändå, inte min sak att ta bilder ut över hus o sånt =P...


Färjan till djurgården

På ett jättemysigt fik i gammla stan, var på indiska oxå så hmlia fint men har inga bilder ifrån det...

Kyrkan =P